Kinderfietshuren, huren op de lange termijn

Kinderfietshuren, huren op de lange termijn

Iedere ouder weet het, kinderen groeien snel. Binnen de kortste keren zijn ze te groot voor hun bed, schoenen, nieuwe kleren en ook hun fiets past hooguit anderhalf à twee jaar. Daar komt kinderfietshuren.nl aan te pas! Het kan handig zijn een fiets te huren op de lange termijn, zodat je zoon of dochter altijd een passende fiets heeft. Gewoon bij kinderfietshuren.nl

Waarom een fiets huren op de lange termijn?

Wil jij graag een nieuwe fiets kopen voor je kind, maar vind je de aanschafkosten te hoog, beschik je over een beperkt budget of wil je gewoon gemak? Een goed passende fiets voor ieder kind kan heel simpel zijn. Huren op de lange termijn kan dan een perfect idee zijn en het kan bij kinderfietshuren.nl!

De belangrijkste redenen voor fiets verhuur op lange termijn

Er zijn natuurlijk talloze andere redenen te verzinnen om te kiezen voor het op een lange termijn huren van een fiets. De belangrijkste redenen zijn dat je kind altijd de perfecte fiets heeft én dat je de kosten daarvoor kunt verspreiden over een aantal maanden. Zo heb je niet te maken met een dure aanschafwaarde en heeft je kind toch een nieuwe en goed passende fiets. Een ideale combinatie en onze visie!

Een passende fiets is belangrijk

Veel mensen kopen een fiets op de groei. Zo kan hun kind zo lang mogelijk gebruik maken van de duur aangeschafte fiets en kan de aanschaf van een nieuwe fiets uitgesteld worden. Maar een kind heeft een fiets nodig die past. Het moet nog leren fietsen en juist dan is het belangrijk dat het beschikt over een passende fiets. Bij kinderfietshuren.nl beschikt jouw zoon of dochter altijd over een fiets met de perfecte maat.

Omruilmogelijkheden te over

Bij Kinderfietshuren.nl kun je na een jaar voor verschillende opties gaan. Past je kind nog prima op zijn of haar fiets, dan kan het contract met een jaar verlengd worden. Heeft je zoon of dochter een groeispurt gehad, dan kan de fiets kosteloos omgeruild worden met een beter passende, nieuwe fiets. De maandelijkse kosten van de nieuwe fiets, kunnen verschillen met die van de oude fiets. Zie de website voor de prijzen, dit wordt verrekend met het bestaande maandelijkse bedrag. Als je kind toe is aan een volwassen fiets, kan de fiets weer ingeleverd worden en is je zoon of dochter waarschijnlijk helemaal tevreden met zijn of haar "grote mensen fiets".

Kinderfiets huren, een fiets voor ieder kind

Voel je je aangesproken door het idee om een fiets te huren op lange termijn? Bekijk dan snel onze kwalitatief sterke en mooie jongensfietsen en meisjesfietsen. Natuurlijk verhuren wij niet alleen fietsen aan particulieren. Ook een camping, vakantiepark of sportvereniging kan gebruik maken van onze diensten.

Meer weten? Bekijk dan nu hoe het werkt of neem contact met ons op.

Geef een reactie