Green Machine

Kies een huurtermijn:Beschrijving

Details

<strong>GREEN MACHINE</strong>

Unieke Drift Actie

180 ° rotaties en sliders maken van de Green Machine een legende van driewielers.Gebruik de twee stuurhendels controle hebben, doen gekke wendingen en hebben een ontploffing.De fabrikant Huffy staat bekend om betrouwbare en duurzame producten met een hoge waarde stabiliteit.The Green Machine is de perfecte keuze voor recreatieve sport en familie plezier.

gecontroleerde Sliden

Een band aan de voorkant en twee brede draaibare achterwielen mogelijk ultieme rotaties.De kuipstoel is een goede zijdelingse steun.Neem de controle met de remmen op beide stuurknuppels.

Kwaliteit en veiligheid

Een 20-inch grote luchtbanden voorkant en twee achterwielen gemaakt van speciale kunststof in een duurzame stalen constructie.Een trein op de handrem maakt 180 ° rotaties, zonder afbreuk te doen aan de veiligheid.Het gebruik is het mogelijk voor kinderen van 8 jaar en tot MAX 82 kg zonder leercurve.Wat een genot!

Plezier en Veiligheid

De unieke 180 ° draaiende methode levert een hoop plezier, een gewone fiets of Kettcar niet kunnen bieden.The Green Machine is snel geïnstalleerd en de procedure is eenvoudig te leren.Robuuste componenten van een combinatie van metaal en kunststof staan ​​garant voor een laag gewicht en maximale duurzaamheid.Hoge snelheden zijn gemakkelijk bereikbaar, zonder afbreuk te doen aan de veiligheid.

Eigenschappen

Stevig staal frame<br />Groot 20 inch wiel met semi slick voorband<br />2 extra brede achterwielen<br />Dual joystick voor meer fantastiche stuurmogelijkheden<br />Gemaakt voor harde ondergrond

Verstelbare zitting

Geschikt voor de leeftijd 8+<br />Gemonteerd grootte: 140 x 75 x 58 cm<br />

Not suitable for children under the age of 3 years due to small parts which could cause a choking hazard. Protective equipment should be worn. Adult supervision recommended. Not intended for use around parked or moving cars.

Extra informatie

Eigenschappen

EAN 8715347007446
Levertijd Direct beschikbaar
Handrem Aluminium v-rem
Frame Staal
Leeftijd 8+
Luchtbanden Ja
Stuurhoogte verstelbaar Nee
Standaard geen
Mandje Nee
Zijwielen Nee
Wielmaat (inch) 20 inch
Vering Nee
Velgen Kunststof
Beoordelen
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over Green Machine.