Jongensfiets huren? Bekijk onze website!

Een jongensfiets huren voor de lange termijn

Een jongensfiets huren voor dagelijks gebruik thuis, het kan sinds kort in Nederland. Met dit unieke concept hoef je geen dure fiets meer aan te schaffen maar betaal je maandelijks voor de fiets die je huurt. Past de fiets niet meer? Dan ruil je hem in voor een nieuwe jongensfiets die wel past. Een goed idee voor ouders die niet elke twee jaar een nieuwe jongensfiets willen aanschaffen voor hun kinderen. Tenslotte zijn kinderfietsen duur. Ook jouw zoon is snel weer uit zijn fiets gegroeid. Heb je geen andere kinderen die de vaak nog mooie fiets kunnen overnemen dan zit er niets anders op dan hem weer te verkopen voor veel minder geld. Zonde! Natuurlijk koop je weer een groter model, maar een jaar of twee jaar later is je zoon daar ook weer uitgegroeid. Een lastig probleem voor veel ouders. Daarom kun je bij ons jongensfietsen huren.

De mooiste jongensfiets huren doe je bij ons

Wil jij een jongensfiets huren voor je zoon, kleinzoon of een andere jongen in je omgeving? Zoek je een paar stoere jongensfietsen voor je fietsvereniging en wil je die graag huren in plaats van kopen? Dan hebben wij een uitgebreide keuze uit hippe, trendy en stoere jongensfietsen voor jongens tussen 3 en 12+. Of je nu een stoer fietsje zoekt met zijwieltjes voor je kleuter of een stoere jongensfiets met versnellingen voor je tiener, wij hebben een grote keuze uit diverse bekende merken. Uiteraard zijn onze jongensfietsen allemaal van uitstekende kwaliteit. Volare, Yipeeh, Disney, Spiderman of Avengers, waar je zoon ook van houdt, hier vindt hij gegarandeerd een fiets die perfect bij hem past.

                                                                                         Jongensfietsen huren Voor jongens van 3 tot 12+

Jongensfietsen huren - de allereerste kinderfietsjes

Natuurlijk wil jij dat je zoontje snel leert fietsen. Maar een kinderfiets kopen is duur en je weet hoe snel hij groeit. Voor je het weet is zijn fiets weer te klein. Zo heb je veel geld uitgegeven aan een jongensfiets waar je bij verkoop nooit meer zoveel voor terugkrijgt, al is hij nog zo mooi. Zonde natuurlijk. Om daarvoor het fietsen uit te stellen is geen optie. Een fiets van tweedehands kwaliteit kan natuurlijk prima, maar is die betrouwbaar? Bovendien wil je liever je zoontje graag een mooie nieuwe fiets cadeau doen. Is dit scenario herkenbaar? Dan is een kinderfiets huren echt iets voor jou. Zo heeft jouw zoontje een prachtige fiets en hoef je geen hoge aanschafkosten te betalen. Zodra je zoontje te groot is geworden voor zijn fietsje ruil je die gewoon in voor een nieuw en groter model jongensfiets!

Jongensfiets huren - wielmaat 10 - 14 inch (3 tot 5 jaar)

Is jouw zoontje tussen de 3 en 5 jaar oud? Dan is een wielmaat van 10 tot 14 inch waarschijnlijk geschikt voor hem. De allerkleinste fietsjes hebben een wielmaat van 10 inch. Vaak hebben die nog een aanduw-stang die er voor zorgt dat je kind goed in balans kan leren fietsen. Ook beschikken ze over zijwieltjes, net zoals de jongensfietsen met een wielmaat van 12 en 14 inch. Zowel het zadel als het stuur van deze fietsjes zijn in hoogte verstelbaar. Vaak willen jongens op de 14-inch fietsjes zonder zijwieltjes leren fietsen. Veel oefenen is dan natuurlijk nodig en dan zijn een terugtraprem én handremmen wel heel handig!

                                                                    Kies een stoere, hippe of trendy jongensfiets en huur hem zo lang die nodig is

Jongensfietsen huren zonder zijwieltjes - 16 - 20 inch (4 tot 8 jaar)

Hoewel de 16 inch jongensfietsen standaard geleverd worden met zijwieltjes kunnen de meeste jongens rond deze leeftijd zelfstandig fietsen. Dat geldt natuurlijk niet voor alle kinderen - de een is nu eenmaal wat sneller of eerder dan de ander - en daarom zijn de bijgeleverde zijwieltjes toch heel handig. Zowel het zadel als het stuur van de jongensfietsen met een wielbreedte van 16 tot 20 inch zijn in hoogte verstelbaar. De fietsen van 16 en 18 inch hebben zowel een terugtraprem als handremmen en dat maakt deze fietsen wel zo veilig! Is je zoon al wat groter en past hij inmiddels al op een 20 inch fiets? Dan zal hij blij zijn als er versnellingen op zitten voor wat grotere afstanden.

Jongensfietsen huren - 24 - 28 inch (8 tot 12+ jaar)

Wil je een jongensfiets huren voor je zoon van 8 jaar of ouder om dagelijks mee naar school te fietsen, mee te sporten of om lekker mee met vrienden op stap te gaan? Wij verhuren de mooiste, stoerste, hipste en meest trendy fietsen die verkrijgbaar zijn. Natuurlijk zijn ze voorzien van de beste technische snufjes en zijn alle fietsen van een sterke kwaliteit. Op deze fiets wil jouw zoon wel gezien worden. Gelukkig zijn ook deze jongensfietsen in hoogte verstelbaar want ook op deze leeftijd groeien jongens snel. Bekijk snel met je zoon welke fietsen wij verhuren en laat hem een fiets kiezen die het best bij hem past. Wil hij over een jaar, anderhalf jaar of twee jaar weer een nieuwe fiets? Geen enkel probleem. Je kunt de fiets gewoon weer bij ons inleveren.

Ook een jongensfiets huren?

Wil jij ook één of meer jongensfietsen huren voor je kind(eren)? We verhuren jongensfietsen van 10 tot 28 inch voor jongens in de leeftijd van 3 tot 12+. Natuurlijk vind je bij ons diverse leuke modellen en kleuren jongensfietsen van verschillende sterke merken. Bekijk snel ons assortiment en maak een keuze, al dan niet samen met je zoon.

Wil je meer weten over onze werkwijze? Lees dan hoe het werkt of neem direct contact met ons op.