Meisjesfiets huren? Huur meisjesfietsen hier!

Een meisjesfiets voor lange termijn huren

Wil je graag een meisjesfiets huren in plaats van kopen? Een geweldig idee! Als je een meisjesfiets huurt heb je geen hoge aanschafkosten en kun je de gekozen fiets direct inruilen voor een groter formaat zodra dat nodig is. Je betaalt een maandelijks bedrag voor een fiets die je zelf uit kunt kiezen en kiest voor een termijn waarop je de fiets minimaal wilt huren. Kinderen groeien hard. Binnen de kortste keren is een nieuw aangeschafte kostbare fiets weer te klein en kun je op zoek gaan naar een koper die er een stuk minder voor wil betalen. Vervolgens staat je weer een nieuwe aanschaf te wachten: een groter model fiets. Met het huren van een meisjesfiets heb je dat probleem niet en dat scheelt aanzienlijk in de kosten. Zeker als je meerdere meisjesfietsen wilt huren profiteer je van optimaal voordeel.

De mooiste meisjesfiets huren voor jouw dochter

Kinderen hebben al vroeg een eigen smaak. Als je een nieuwe fiets voor hen gaat kopen willen ze het liefst een fiets die daarbij past. Is jouw dochter of kleindochter gek op Disney verhalen of vindt ze Soy Luna, Peppa Pig of een andere leuke televisieserie geweldig? Dan wil je haar natuurlijk het liefst een fiets geven die daarbij past! Een meisjesfiets kopen in een modern thema betekent vaak dat je een nieuw model aan moet schaffen. Waarschijnlijk vind je dat zelf ook het leukst, een nieuwe fiets voor je dochter, zeker als het een eerste fietsje is! Dat de kosten daarvan hoog zijn zal je niet verbazen. Juist daarom kun je beter een meisjesfiets huren. Wij hebben een uitgebreid assortiment meisjesfietsen. Hele moderne met de nieuwste thema’s, en allemaal van perfecte kwaliteit. Bij ons vind je gegarandeerd een fiets die bij haar past. Zoek je hem samen uit of wordt het een verrassing?

                                                                                              Meisjesfietsen huren Voor meisjes van 3 tot 12+

Meisjesfietsen huren - de allereerste kinderfietsjes

Jij wilt vast dat je dochter snel leert fietsen. Nederland is nu eenmaal een fietsland en het is heerlijk voor kinderen om zich op een fiets voort te bewegen, hoe klein ze ook zijn. Een kinderfiets kopen is helaas duur. Ook voor de allerkleinsten onder ons zijn fietsjes behoorlijk aan de prijs. Als je van tevoren weet dat je dochter de fiets niet lang zal gebruiken is zo’n aankoop bijna niet te doen. Daarom is het ook zo handig dat je een kinderfiets kunt huren. Zo weet je zeker dat je kindje blij zal zijn met een prachtig nieuw fietsje en dat de betrouwbaarheid van de fiets optimaal is. Dat weet je tenslotte nooit helemaal zeker met een tweedehands fiets waar je de eigenaar niet echt van kent. Als je bij ons een meisjesfiets huurt kun je die omruilen zodra je dochter daar te groot voor is geworden. Je stapt gewoon over op een andere nieuwe fiets in een groter formaat. Leuk voor je dochter, want die mag weer kiezen welke fiets het gaat worden, of ze wordt natuurlijk blij verrast door jou.

Meisjesfiets huren - wielmaat 10 - 14 inch (3 tot 5 jaar)

Is jouw dochtertje tussen de 3 en 5 jaar oud? Dan is een kinderfietsje met een wielmaat van 10 tot 14 inch waarschijnlijk perfect voor haar. De allerkleinste meisjesfietsjes hebben een 10 inch wielmaat. Deze fietsjes hebben vaak een stang om je dochter vooruit te kunnen duwen. Zo kan ze haar evenwicht leren bewaren met jouw hulp. Natuurlijk beschikken deze kleine fietsjes ook over zijwieltjes, net zoals de 12 inch en 14 inch meisjesfietsen. Het stuur en het zadel van deze fietsen zijn in hoogte verstelbaar, dus het fietsje kan wel even mee. Meisjes die al op een 14 inch fietsje kunnen fietsen hebben vaak de leeftijd dat ze willen proberen te leren zonder zijwieltjes te fietsen. Natuurlijk moeten ze daar wel flink voor oefenen en daarom hebben deze fietsjes zowel een terugtraprem als een handrem. Wel zo handig! Kies een stoere, lieve of trendy meisjesfiets en huur die zo lang het nodig is.

Meisjesfietsen huren zonder zijwieltjes - 16 - 20 inch (4 tot 8 jaar)

De meeste kinderen die op een fietsje met een wielmaat van 16 inch rijden zijn er aan toe dat zonder zijwieltjes te doen. Toch worden de zijwieltjes bij de 16 inch fietsjes nog wel bijgeleverd. Tenslotte is niet ieder kind even snel of leert het gewoon wat later fietsen dan een ander kind en dan zijn zijwieltjes wel heel handig. De meisjesfietsen met een wielmaat van 16 tot 20 inch hebben allemaal de mogelijkheid zowel het stuur als het zadel te verstellen, net zoals bij de kleinere maten fietsjes. De fietsen van 16 en 18 inch hebben nog steeds een terugtraprem én handrem, wat veilig fietsen garandeert. De meisjesfietsen van 20 inch hebben vaak alleen handremmen of natuurlijk alleen een terugtraprem. Vaak hebben fietsen van 20 inch ook versnellingen. Heeft jouw dochter een mooi exemplaar gezien? Kies dan snel voor het juiste formaat en de termijn die past.

Meisjesfietsen huren - 24 - 18 inch (8 - 12+ jaar)

Wil je een meisjesfiets huren voor je dochter van 8 jaar of ouder zodat ze zelfstandig naar school kan fietsen of lekker met haar vriendinnen op stap kan gaan? Bekijk dan eens ons uitgebreide assortiment voor de mooiste, stoerste en hipste fietsen die je dochter gegarandeerd geweldig zal vinden. Zoek samen met haar een fiets uit die bij haar smaak past of verras haar met een prachtig exemplaar. Op onze fietsen zal ze zeker gezien willen worden! Natuurlijk zijn ook de meisjesfietsen van deze maten uitgerust met de beste technische snufjes en hebben ze een uitstekende kwaliteit. Ook deze fietsen zijn in hoogte verstelbaar, zowel het stuur als het zadel. Is je dochter toch snel uit haar fiets gegroeid? Dan lever je de fiets in en huur je gewoon een grotere maat. Ideaal voor meiden die snel groeien of graag een ander model willen kiezen!

Ook een meisjesfiets huren?

Wil jij ook één of meer meisjesfietsen huren voor je kind(ereren)? We verhuren meisjesfietsen van 10 tot 28 inch voor meisjes in de leeftijd van 3 tot 12+. Natuurlijk vind je bij ons diverse leuke modellen en kleuren meisjesfietsen van verschillende sterke merken.

Bekijk nu ons assortiment en maak een keuze, al dan niet samen met je dochter. Wil je meer over onze werkwijze weten? Bekijk dan hoe het werkt of neem direct contact met ons op.